Miksi sisustussuunnittelu on tärkeä osa rakentamista?

Miksi sisustussuunnittelu on tärkeä osa rakentamista?

14. tammikuuta 2017

Uuden kodin rakentaminen on ihanaa aikaa. Oma koti voi olla pitkäaikainen haave, joka saadaan viimein toteutettua. Tai sitten nopeasti eteen tuleva elämänmuutos johtaa paikkakunnan vaihtoon, jolloin edessä on uuden asunnon etsintä. Tilanteita on erilaisia, mutta kaikilla on yhteinen tekijä, jota ei voi välttää – kodin sisustus.

Värit ja materiaalit luovat sisustukselle pohjan. Kun pohja on kunnolla tehty, siihen on hyvä rakentaa muu sisustus. Oikein tehdyllä väri- ja pintamateriaalisuunnitelmalla säästää monta väärän sävyisen maalipurkin hintaa, sekä käyntiä rautakaupassa. Kun mietitään mitä sävyjä uuteen kotiin valitaan ja onko tulevassa kodissa juuri oikeat, itselle sopivat värit, sisustussuunnittelija auttaa valitsemaan kerralla oikeat sävyt. Myös kuhunkin tilaan sopivien materiaalien valinta käy suunnittelijan avulla helposti sovitettuna kohteen muuhun värimaailmaan. Kun materiaalit, sävyt, sekä muu sisustus on kokonaisuudessaan huomioitu, syntyy kaunis harmoninen lopputulos ja aikaa kestävä sisustus.

Saumaton yhteistyö sisustussuunnittelijan kanssa on eduksi myös rakentajalle ja sisustustyön tekijälle. Kun kohteessa on sisustuksen osaltakin selvät suunnittelijan tekemät työohjeet, se nopeuttaa kokonaisprojektin kestoa, sekä selkeyttää eri työvaiheita. Hyvällä sisustussuunnittelijalla on tarkka värisilmä. Värien lisäksi hänellä on sosiaalista pelisilmää erilaisten ihmisten, sekä tilanteiden kohtaamisessa. Hyvä suunnittelija auttaa rakentajaa toteuttamaan asiakkaan näköisen sisustuksen, sekä pysymään asiakkaan tai rakentajan antamassa budjetissa.

Sisustussuunnittelijan hyödyntäminen remonteissa ja rakentamisessa on pitkäaikainen sijoitus. Oikeat materiaalivalinnat pidentävät uusien remonttien tekemisen tarpeen väliä. Myös mahdollisessa myöhemmin tulevassa kodin myyntitilanteessa on etua huolella tehdystä suunnittelusta.

– Katariina


                                                                                                                     © Sisustusfeel 2010-2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.