Uusia trendejä katsastamassa

Uusia trendejä katsastamassa

3.9.2017

Sain sovitettua kiireisen kesän päätteeksi käynnin tämän kesän asuntomessuille Mikkeliin. Talot olivat sijoitettu väljemmin kuin normaalisti messualueella, mikä teki alueesta mukavan ja viihtyisän. Alueen keskellä oli iso leikkipuisto lapsille ja aluetta ympäröi kaunis järvimaisema.

Suuntaus talojen koossa on selvästi pienempään, vaikka muutama ökytalokin viimeisen päälle hifistellen kuitenkin löytyi alueelta. Taloissa oli käytetty runsaasti isoja lasipintoja, sekä ulkoa löytyi useita poreammeita, paljuja ja uima-altaita.

Värisävyt liikkuivatkin lähinnä valkoisen mustan harmaan ja puun sävyissä pienellä tehostevärillä höystettynä. Väreistä nousi vahvasti esiin musta. Sitä oli käytetty reilulla kädellä keittiön kaapistoissa ulko- ja sisäseinien maalisävyissä, saunan lauteissa, ja löytyi jopa muutama musta vessan pönttökin joitakin mainitakseni. Itse jäin miettimään tumman värin käyttöä esim. Desing talo PALA:ssa oliko mustaa sävyä ehkä jopa liikaa, kun ottaa huomioon Suomen pitkän pimeän syksyn ja talven. Jää nähtäväksi ja toivottavasti kuultavaksi! Rohkeaa sisustamista silti, sille iso plussa➕!Useamman kohteen keittiön varusteluun kuului aamupalakaappi, minne sai ovien taakse piiloon kahvinkeittimen, leivänpaahtimen ym.aamupalatarvikkeet. Keittiöt yleisilmeeltään olivat minimalistiseen tyyliin pelkistettyjä.

Summaus messuista! Päällimmäisenä taloista jäivät mieleen kauniit yksityiskohdat, harmoniset värisävyt sekä valoisuus. Sain myös paljon kivoja vinkkejä omaan työhöni. Lisäksi on aina mukava nähdä, jos jokin mielessä pyörinyt ajatus näkyy valmiiksi toteutettuna. Tästä on hyvä jatkaa taas uusien kohteiden parissa! Ihanaa, värikästä syksyä odotellen!

Sisustusterkuin,

– Katariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.