Talven sävyjä

Talven sävyjä

8.1.2018

Rakastan luontoa. Sen lukemattomia yhteensointuvia värejä voisin ihailla loputtomiin. Kannatan myös noiden väriyhdistelmien tuomista sisätiloihin, sillä luonnosta poimittujen väriensopivuus toisiinsa on varma. Luonnon värisävyt ovatkin siitä ihmeellisiä kuinka ne sointuvat aina täydellisesti toisiinsa.


Uusimmassa remonttikohteessani sainkin asiakkaan toiveen mukaisesti poimia seinien väreiksi merellisiä hiekan ja veden sävyjä. Vaaleaa sinistä, valkoista, beigeä, ripaus harmaata. Näillä sävyillä saadaan luotua todella rauhallinen beach house- tyylinen yleisilme. Tummempien kalusteiden ja raikkaiden tekstiilien avulla saadaan luotua sisustukseen syvyyttä ja kontrasteja.

Odotan jo malttamattomana remontin valmistumista. Lopputuloksen näkeminen jännittää aina myös minua, remontin suunnittelijaa.


Olen viime aikoina iloinnut erityisesti tästä ihanasta työstäni ja kun saan tavata teitä uusia upeita ihmisiä. Tietysti vielä työn mukavuutta lisää se, kun saan olla toteuttamassa teidän ihanien asiakkaitteni sisustushaaveita. Niinhän se on että siellä on koti missä sydän asuu. Ennen kaikkea tätä yritän työssäni saavuttaa. Hyvää mieltä ja viihtyvyyttä, siellä missä sinun sydän asuu♥️Ihanaa Uutta Vuotta 2018. Tehdään tästä vuodesta yhdessä kaunis!

Sisustusterveisin, Katariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.