Stailauksen vaiheet

Stailauksen vaiheet

16.2.2020

Olemme saaneet Suomala Lkv:n kanssa aloittaman yhteistyömme hyvin käyntiin ja stailauksia on tullut mukavasti. Olen selvästi löytänyt uuden innostuksen alueen työssäni! Stailauksella saadaan tehtyä iso muutos asunnoissa ja se vaikuttaa oleellisesti hyvien myyntikuvien saamiseen. Lisäksi stailaus tukee asunnon parhaita puolia.

Stailauksen aluksi asunnosta siivotaan liika tavara kaappeihin, jotta asunnon tila olisi helpompi hahmottaa. Tarvittaessa vaihdetaan myös huonekalujen järjestystä ja luodaan tilaan oikea valaistus. Sitten käydään asunnon tilat läpi somistaen sopivilla tekstiileillä ja piensisustus esineillä. Vaaleilla sävyillä lisätään tilaan avaruuden tuntua ja viihtyvyyttä. Stailauksen tarkoitus on kiinnittää ostajan huomio asuntoon ja maltillinen maanläheinen sävymaailma muutamalla tehostevärillä lisättynä onkin oiva tapa kiinnittää ostajan huomio oleelliseen.

On ilo tehdä työtä ammattilaisten kanssa. Jään taas odottamaan seuraavaa työkeikkaa yhdessä valokuvaaja Juuso Julkusen ja Jaanan kanssa.

Sisustusterveisin, Katariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.