3D suunnittelua

3D suunnittelua

1.11.2019

Syksy toi tullessaan monia uusia työprojekteja. Viikot kuluvat kuin pikakelauksella eteenpäin töiden ja harrastusten parissa. On jo marraskuu.

Sain juuri valmiiksi valmistuvassa olevan uudiskohteen väri -ja pintamateriaalisuunnitelman. On aina ilo luovuttaa suunnitelma tyytyväiselle asiakkaalle. Jälleen kerran kuulin kuinka paljon työni helpottaa rakentajan kiireitä. Monesti olenkin rakentajan kannalta niitä aikaa säästäviä puolia jo mm. täällä blogeissani sivunnut. Tärkeimpänä varmasti se, että rakentaja voi luottaa tyylikkään kokonaisuuden saavutettavuuteen. On myös tärkeää, että materiaaleihin paneudutaan huolella, etenkin kun uudiskohteella ei ole vielä ostajaa/ostajia. Ei ole myynnin kannalta ihan sama mitä valintoja pintamateriaalien osalta tehdään.

Tulevaan kohteeseen valitsin neutraaleja aikaa kestäviä sävyjä sekä materiaaleja. Kauniina yksityiskohtana suunnittelin tumman kalanruotokuvioisen suihkuseinän kylpyhuoneeseen. On ilo tehdä töitä, kun homma toimii mm. keittiösuunnittelijan, laattamyyjän sekä muiden tavaran toimittajien kanssa. Yhteistyöllä saadaan tehtyä kauniita kokonaisuuksia.

Lisäksi myyntiä helpottaakseni tein asiakkaalle kohteesta 3D pohjan, mitä pyörittelemällä pääsee tuleva ostaja tutustumaan kohteeseen jo heti virtuaalisesti.

3D pohjakuva

Näissä merkeissä jatkuu loppuvuoteni. Ihanaa syksyä teille lukijani!

 – Katariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.