Sisustusfeel

SUUNNITTELIJA

OLEN KATARIINA, SISUSTUSSUUNNITTELIJA JA SISUSTUSBLOGAAJA.

Rakastan sisustamista, luonnossa liikkumista, musiikkia ja matkustelua. Pyrin luomaan ympärilleni kaunista ja toimivaa arkea.

 Autan asiakkaitani toimivan arjen järjestämisessä, esteettisyyden ja hyvinvoinnin lisäämisessä. Teen suunnitelmat aina asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Hyvin suunniteltu tila lisää elämisen laatua. Usein tavoitteena on tehdä tilasta viihtyisä, käytännöllinen ja esteettisesti miellyttävä.

Ammattilaisen avulla toimivuuden lisäksi tilaan saadaan myös visuaalisesti tunnetta.

Kevytyrittäjänä olen toiminut vuodesta 2010 asti. Olen sisustanut perinnetaloja, moderneja uudiskohteita, sekä rivitalo-osakkeita. Olen saanut tehdä yhteistyötä monien ammattilaisten kanssa mm. Jyväskylän Kastellilla.

Värit ovat minulle tärkeitä ja olen erityisen kiinnostunut värien vaikutuksesta tilaan ja ihmisiin. Kohteissani ratkotaan usein toiminnallisia ja visuaalisia ongelmia. Kodin sisustus määräytyy siinä asuvien ihmisten ja tilan mukaisesti. Kodin on toimittava onnistuneesti vuorokauden ympäri, peseytymisestä ruuanlaittoon, työskentelystä rentoutumiseen ja elämäntilanteesta toiseen. Sisustustyylini nojautuu ajattomaan, pehmeään sekä skandinaaviseen sisustamiseen. Hyvillä valinnoilla ja elementeillä saa tunnetta sisustamiseen. Sisustaminen lähtee pienistä yksityiskohdista, kohti suurempia kokonaisuuksia. Sisustussuunnittelijan avulla pysyt halutussa budjetissa – lopputuloksen laadusta tinkimättä.

Suunnittelen sisustuksia monenlaiselle budjetille ja erilaisiin tarpeisiin nojautuen- budjetti ei määrittele sitä, että saadaanko tilasta toimiva vai ei. Onnistuneisiin ratkaisuihin vaaditaan kokemusta, kekseliäisyyttä ja innovatiivista otetta. 

Laadukas sisustus syntyy luottamussuhteessa. Sisustussuunnitelma vaatii myös toimivan suunnitelman lisäksi siistin ja laadukkaan toteutuksen. Laajan yhteistyöverkostoni kautta löydät ammattilaisen apua myös työn toteutusvaiheeseen.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Sisustusterveisin,   Katariina 

#tunnettasisustamiseen